NIEUWS

OSK-AR in 'Innovate' – Ook hier gaat het artikel  over de technische school 'ZAVO'', gelegen te Zaventem.

Klik hier om het artikel te bekijken.

OSK-AR in 'Bouwen aan Vlaanderen' – Het artikel gaat over de technische school 'ZAVO'', gelegen te Zaventem.

Klik hier om het artikel te bekijken.

4 SCHOLEN VAN MORGEN OPGELEVERD – De 4 technische scholen, die ons werden toegewezen binnen het kader van Scholen van Morgen, zijn allemaal opgeleverd. Ze werden alle vier gerealiseerd ruim onder de financiële grens, hierdoor hadden de scholen meer budget vrij voor de specifieke eerste uitrusting, eigen aan een technische school. Klik hier om de 4 projecten te bekijken.

OSKARBOEKJE GEDRUKT – de recentste projecten worden met trots verzameld in een eerste boekje van OSK-AR.

 

DE GROENE SCHOOL EERSTE STEENLEGGING – In september werd feestelijke de eerste steen gelegd van de Groene School in Anderlecht door de Minister Vanhengel, in het bijzijn van meer dan enthousiaste toekomstige leerlingen. Nu is het aftellen tot september 2017. Klik hier om de beelden te zien.

 

OSK-AR architecten wint de wedstrijd haviland  politiekantoor AMOW.

Klik hier om het project te bekijken

OSK-AR architecten wordt tegenwoordig met verschillende projecten in verschillende kranten en magazines gespot - DBFM Bree, de nieuwbouw van een technische school staat met een artikel in de magazine  'element'  en in de magazine 'beton'. Het project 'De Branding',  de nieuwbouw van een jeugdhuis te Jette staat in het informatieblad 'info Jette'.

Klik hier om de artikels te bekijken.

 

Ook met interieurprojecten staat OSK-AR in magazines  - Het totaalproject van een gezinswoning artikel is verschenen in het tijdschrift 'Home Sweet Home'.

Klik hier om het artikel te bekijken.

 

OSK-AR staat nogmaals in magazines  - Het artikel uit 'Bouwen aan Vlaanderen' gaat over het net afgewerkte project Welzijnscampus gelegen te Dilbeek. Klik hier om het artikel te bekijken.

In het magazine 'Element' is een artikel verschenen over OSK-AR en de werking van het bedrijf. Klik hier om het artikel te bekijken.

 

ARTIKEL OSK-AR VERSCHIJNT IN BOUWEN AAN VLAANDEREN - het project SPES, een lagere school en kinderdagverblijf, staat in het tijdschrift 'bouwen aan Vlaanderen'. In het artikel staat het hele concept van het project uitgelegd.

Klik hier voor het artikel

Klik hier om het project te bekijken

PROJECT DBFM BREE WINT BIMAWARDS - Onze projectpartner CHR Structural Concrete heeft de Tekla BIMawards met het project DBFM Bree gewonnen. Het publiek heeft uit maar liefst 25 projecten gestemd. Een BIMmodel is een digitaal 3D model waar alle relevante informatie van alle betrokken partijen, gedurende het hele bouwproces, wordt opgeslagen.

Het project is momenteel in uitvoeringsfase. Klik hier om de werffoto's te bekijken

OSK-AR IN DE ACTUALITEIT  -  Het project Heilig Hartschool  is verschenen in de Standaard en Brusselnieuws.

www.standaard.be

www.brusselnieuws.be

OSK-AR VOORLOPER BIJNA ENERGIENEUTRAAL BOUWEN - In de maand januari van 2015 heeft het VEA (vlaams energieagentschap) ons opgenomen als voorloper van het BEN bouwen. Bijna-Energieneutraal bouwen zal de norm zijn in 2021, maar dit kan niet van de ene dag op de andere. Daarom is OSK-AR reeds bezig met bepaalde gebouwen volgens de BEN principes te ontwerpen, waaronder het project 'KCD'. De nieuwbouw van 4 kleuterklassen is momenteel in aanbesteding.

Klik hier om het project te bekijken